Kamate

KAMATÉ – Škola celostní a přírodní medicíny

Cílem Školy celostní a přírodní medicíny KAMATÉ je rozšířit větší využití přírodní medicíny v běžné praxi, rozvíjet celostní pohled vnímání souvislostí v oblasti lidského zdraví, podpořit duchovní a osobností rozvoj ve vnímání aspektů lidského života. Studium jednotlivých oborů by mělo studenty motivovat k tomu, aby si  do života odnesli co nejvíce znalostí aplikovatelných do praxe. Věříme, že se nám to podaří a splníme Vaše očekávání.O zakladatelce

MUDr. Ing. Bc. Markéta Kastnerová, Ph.D. - zakladatelka

Autorka knih: Medicínské minimum pro každého, Poradce pro výživu, Poradce zdravého životního stylu, Poradce v oblasti přírodní medicíny,  NADH – vše, co byste měli vědět o NADH (Coenzymu-1), Výživové poradenství v praxi.

Narodila jsem se v Klatovech, vystudovala jsem obor všeobecné lékařství na 1. lékařské fakultě Karlovy univerzity v Praze, poté jsem ukončila studium na Fakultě agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů ČZU v Praze, na Zdravotně sociální fakultě Jihočeské univerzity a také na Teologické fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Od roku 2005 jsem přednášela na Zdravotně sociální fakultě a pracovala na Krajské hygienické stanici Jihočeského kraje se sídlem Českých Budějovicích na oddělení Prevence a podpory zdraví. V současné době přednáším na Pedagogické fakultě JU a pracuji jako praktický lékař. Kromě toho ve volném čase pracuji jako výživový poradce a poskytuji také celostní poradenství v rámci podpory léčby nejrůznějších zdravotních problémů. Protože každá terapeutická metoda nabízí něco jiného a účinky jednotlivých metod se pro vyšší terapeutický efekt doplňují, snažím se ve svém přístupu  nahlížet na zdraví člověka komplexně. Největší efekt se dostaví, když člověk terapeutickým i životním souvislostem sám do hloubky porozumí a když pochopí příčiny a okolnosti vzniklého problému, a proto vidím jako klíčové předávat lidem informace, které budou nápomocny v péči o vlastní zdraví i o zdraví svých blízkých a které se stanou pilířem pro udržování životní, fyzické i duševní rovnováhy. Za tímto účelem vznikla Škola celostní a přírodní medicíny KAMATÉ (KAstnerová MArkéta + TÉ – bylinný čaj, přírodní léčba), která svojí nabídkou studijních oborů pokrývá celostní (holistický) přístup ke zdraví.

Zdroj: http://skolakamate.cz/

Joomla SEF URLs by Artio
TOPlist