Oblíbené články

image

SPOLUPRÁCE Alternativní medicíny

PŘIDEJTE SE K NÁM ...

image

PORADNA

Rádi Vám pomůžeme najít vhodné řešení zdravotních potíží...

image

Nový seznam nemocí

Přehledný seznam všech běžných nemocí.
 
  • ZAPPER CENTRUM

    ZAPPER CENTRUM

    Produkty a služby alternativní medicíny

    Měření a diagnostika

    Široká nabídka přístrojů a doplňků stravy

    Frekvenční a plazmové generátory, měřicí a diagnostické přístroje

    Odborné poradenství a individuální přístup

     

     

    Přečtěte si více
  • Alternativní medicína CZ

    Alternativní medicína CZ

    AlternativníMedicína.cz je zpravodajský a poradenský server pro odborníky i širokou veřejnost zaměřený na zdraví. Společně s lékaři, terapeuty, poradci a léčiteli hledáme a předkládáme nejnovější poznatky z praxe, které přinášejí kvalitní řešení na zdravotní problémy, které vás trápí.

    Těšíme se na vaší cestu ke zdraví a je naším posláním vám pomáhat pomocí kvalitních informací.

     

     

    Přečtěte si více
  • Revoluce v léčení všech nemocí

    Revoluce v léčení všech nemocí

    "Revoluce v léčení všech nemocí" je nejznámější kniha paní Huldy Clarkové. V knize popisuje příčiny všech nemocí a předkládá řešení včetně kazuistik ze své praxe.        Mezi hlavní 2 příčiny považuje:

    Parazity, na které platí elektronická a herbální léčba a

    Nečistoty, u kterých je nejjednodušší léčba se jim vyhnout.

     

     

     

    Přečtěte si více
  • Produkty pro zdraví a pohodu

    Produkty pro zdraví a pohodu

    V dnešní době je na trhu spousta kvalitních produktů pro zdraví, ale je mezi nimi i mnoho takových, které vás směrem ke zdraví příliš neposunou a pouze se vydáte z peněz.

    Testujeme a představujeme kvalitní produkty pro trvalé a zářivé zdraví. Pokud máte nějaký tip, dejte vědět.

     

     

     

    Přečtěte si více
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Quantum Harmony - zkušenosti

Zkušenosti s generátorem Quantum Harmony

Barbora Konarská   21. 3. 2017

Jsem po osmi těžkých operacích. S diagnozou Crohnova choroba jsem přišla o celé tlusté střevo, a většinu tenkého střeva. Pouze velká chuť k životu, alternativní medicína, mé modlitby a pár dobrých lékařů – tomu vděčím za to, že jsem přežila.

Selhala veškerá léčba klasické medicíny. Dodnes si pamatuji – bylo to před 20 lety, jak jsem prosila lékaře o vyšetření na parazity. Byla to marná snaha. Byla jsem přesvědčená o parazitech ve střevech, avšak lékaři neustále ujišťována, že všechny testy jsou v pořádku.

Dneska žiji s hendikepem, bez střev, avšak zdravá. Jsem odkázána na částečnou nitrožilní výživu. Díky krátkému střevu ztrácím tekutiny, které musím každou noc doplňovat formou infuzí do centrální žíly, přes intravenózní port.

Díky problémům v zaměstnání, kde byl výskyt radonu a geopatogenních zón jsem začala pátrat, jak by se dal tento škodlivý vliv odrušit. Takto jsem objevila frekvenční terapii – paní Kloučkovou a pana Vaška, kteří mi velmi pomohli.

Tím, že jsem se celý rok pohybovala v nevhodně prozářeném prostředí, pracovala přes čas a byla celkově vyčerpaná, tak jsem přišla o svůj intravenózní port. Práci jsem ukončila a začala se léčit frekvenční terapií, která je zázračně blahodárná.

První léčbu generátorem Quantum Harmony jsem podstoupila na dálku. Pan Vašek mi pustil program, když jsem ležela v nemocnici s celkovou sepsí v organismu, kterou jsem dostala díky bakteriím, které osídlily můj port.

Zážitek byl velmi silný. Přestala jsem se hýbat a jakobych ochrnula a byla jsem zpátky ve stavu, jako bych se probudila po operacích. Všechno se mi vracelo zpět v souvislosti s operacemi a mé tělo reagovalo, jako by bylo právě po operaci. Vnímala jsem to velmi jemně bez traumatických zpětných prožitků. Asi po hodině tento stav pominul a já jsem se mohla znovu postavit na nohy. Asi za tři dny ze mě začali vycházet paraziti. Bílé nitě, spoustu takových bílých nití a vajíčka. Obrovsky se mi ulevilo a polevilo mi celé břicho, srůsty a jizvy.

Velmi rychle jsem se dostala zpátky do dobré kondice a na frekvenční terapie chodím dál k paní Kloučkové.

S tím, že mi Quantum Harmony harmonizuje psychiku, celou mou bytost a toto se hmatatelně projevuje v mém životě.

Další úžasná věc – Quantum Harmony + změna jídelníčku působí na mé zažívání tak, že jsem čím dál méně závislá na velkém množství infuzí s draslíkem. Zbytek zažívacího traktu pracuje i za ztracené střevo. :-)

Celkově mi přibývá energie a moje psychika na tom nebyla nikdy tak dobře jako nyní po frekvenčních ošetřeních.

Děkuji Bára Konarská

Souhlasím se zveřejněním.

Nové a aktualizované články

  • 1
TOPlist